Hvordan vil fremtidens velfærdsstat se ud? Hvordan vil arbejdsmarkedet ændre sig i fremtiden? Vi skriver artikler omkring fremtiden til aviser og magasiner. Andre gange analyserer vi specifikke områder for en kunde og skriver artikler om dette.
Artikler om fremtiden
hvordan bliver fremtidens hus? Hvad skal vi leve af i fremtiden? Vores artikler giver mulighed for at komme med vores bud på, hvad fremtiden bringer os. Det kan være som kritisk kommentar til seneste finanslovsforhandlinger, en analyse af fremtidens internationale magtforhold, eller en forklaring af danskernes ønske til fremtidens bolig.

Vi har skrevet mange artikler om fremtiden. Nogle gange bestilles vi til at analysere et bestemt område, andre gange er det kommentarer i dagspressen eller i tidsskrifter, vi bliver bedt om at skrive.

Artikler

Artiklerne er hovedsagligt skrevet af Jesper Bo Jensen og Marianne Levinsen. Vi har samlet et stort udvalg af vores artikler om fremtiden.


Otte ting jeg vil glæde mig over i 2018’s hverdage
Julen 2017 - Jul, gaver og årets julehit
Det svære valg - hvilken uddannelse?
Fremtidens mobilitet
Forår i Danmark - vi er på vej ind i bedre tider!
Boligdrømmen anno 2020-25
Kære unge mennesker: Slap af
Nutidens økonomisk stærkt overvurderede lederskab!
Læs mere om Marianne Levinsen, forskningschef hos Fremforsk.
Marianne
Levinsen
Forskningschef


+45 20674501
Marianne Levinsen er forskningschef hos Fremforsk og står blandt andet for mange af de undersøgelser, vi foretager for os selv for at blive klogere på fremtiden og nutiden.

Hun har de senere år haft ansvaret for undersøgelser af shopping, innovation, de unge samt af vidensdeling...
Se hele Mariannes profil her
Læs mere om Jesper Bo Jensen, direktør og fremtidsgforsker hos Fremforsk, Center for fremtidsforskning.
JESPER
BO JENSEN
Direktør


+45 20674500
Jesper Bo Jensen har i mange år arbejdet med fremtidsforskning og har erfaring med at analysere fremtiden helt tilbage fra begyndelsen af 1990'erne.

Han har tidligere været forsker på universiteter og bærer den videnskabelige metode med sig i arbejdet...
Se hele Jespers profil her

Når du besøger www.fremforsk.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på www.fremforsk.dk her

x