Privatlivs- og cookie-politik

Opdateret 7. september 2018

Vi tager din databeskyttelse alvorligt i forbindelse med behandling af din persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.
Fremforsk ApS er dataansvarlig for de oplysninger, vi indsamler om dig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Du er velkommen til at kontakte os angående vores behandling af personoplysninger.

Behandling af persondata
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du er bruger hos Fremforsk.dk og bruger vores hjemmeside, indhenter vi en række informationer om dig.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på.

Sikkerhed
Vi har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne indsamlet i forbindelse med brugen af vores hjemmeside bruges kun til statistik og eventuelle forbedringer af hjemmesiden.

Dataminimering
Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, der er nødvendige i forhold til at opfylde vores fastsatte formål. Derudover kan det være bestemt ved lovgivning hvilken type data, der er nødvendig at indsamle og opbevare for vores forretningsdrift. Typen og omfanget af de persondata, vi behandler, kan også være nødvendige for at opfylde en kontrakt eller en anden retlig forpligtelse.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet videregives til tredjepart i det omfang, disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Brug af cookies” nedenfor.

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus. Stort set alle websites anvender cookies.

Sådan bruger vi cookies
Vi anvender cookies fra Google Analytics, så vi kan måle hvor meget trafik, der er på vores website. Der indsamles ingen IP-adresser.

Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan brugerne anvender sitet og for på længere sigt at kunne udvikle og forbedre sitet. De indsamlede oplysninger om brug (trafikdata, herunder IP-adresse), sendes til og gemmes på Googles servere.
Hvor lang tid opbevares cookies?
Cookies sletter sig selv efter et stykke tid, som kan variere, men de fornyes efter hvert besøg.

Hvordan afviser jeg cookies?
Hvis du vil blokere for cookies, skal du ændre indstillingerne i browseren. Men du skal være opmærksom på, at det kan have betydning for, om websitet fungerer.

Læs hvordan: http://minecookies.org/fravalg

Sådan sletter du cookies
Du kan selv slette cookies, du allerede har accepteret: Det gør du i indstillingerne i browseren på din computer, telefon eller tablet. Du bestemmer selv, om du vil slette alle cookies eller kontrollere det individuelt for hvert enkelt website. De individuelle indstillinger sættes i dine browserindstillinger.

Læs hvordan: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du bruger en PC med en nyere browser, får du adgang til at slette cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete

Hvis dette ikke virker - eller du bruger en Mac - er første skridt at finde ud af, hvilken browser du bruger. Klik derefter på det relevante link:

  • Internet Explorer
  • Mozilla Firefox
  • Google Chrome
  • Opera
  • Safari
  • iPhone, iPad og andre Appledevices
  • Androidtelefoner
  • Windowstelefoner

  • Ønsker du at fravælge cookies fra Google Analytics, kan du klikke her: http://tools.google.com/dlpage/

    Dine rettigheder
    Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata, og hvem, der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver data i Danmark og i udlandet.

    Hvis du anmoder om det, kan vi oplyse dig om de data, vi behandler om dig. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.

    Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du ovenfor og på vores hjemmeside.

    I nogle tilfælde vil vi have en forpligtelse til at slette dine persondata. Det gælder f.eks., hvis du trækker et eventuelt afgivet samtykke tilbage. Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.

    Her er der også mulighed for at indgive en klage til Datatilsynet.

    Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

    Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata.
    Vi sletter af egen drift dine persondata, når de ikke længere er nødvendige for det formål, som de er indsamlet til.

    Når du besøger www.fremforsk.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på www.fremforsk.dk her

    x