Foredrag og webinarer om fremtiden

Vi holder op mod 200 foredrag om året og kombinerer altid det saglige, det fremtidsorienterede og lidt vilde med det humoristiske i vores formidling. For os er tilhørerne de vigtigste personer i rummet.

Vi holder mange typer af foredrag – f.eks. kick-off, det faglige indspark, provokationen, strategioplægget, megatrends og mange andre – altid tilpasset lejligheden. Vi er også godt i gang med at holde foredragene som webinarer, og har holdt mange typer webinarer og live streamning siden marts 2020.

Vores foredrag om fremtiden handler om alt fra fremtidens vuggestuer til fremtidens globalisering, fra det nære i familie og forening til de overordnede strategiske mål i virksomheder, organisationer og stater, fra byggegrunde i kommunen til EU’s overordnede infrastruktur og fra samliv til sikkerhedspolitik.

Varigheden kan svinge fra 10 minutter til to timer og mere. Dog varer mange af vores foredrag typisk omkring en time. Vi holder foredrag på dansk, engelsk og skandinavisk.


Webinar: Boligmarkedet efter coronakrisen, af Jesper Bo Jensen .

Fremtidsforskning kan leveres på mange måder – også som et webinar. Fremforsk har mere end 25 års erfaring med at pege på fremtidens udfordringer, problemstillinger, trends og tendenser.

I vores webinarer kan du og din arbejdsplads f.eks. blive klogere på, hvad fremtiden byder på for jeres branche, jeres region, by eller jeres kunder. Køber du et webinar fra Fremforsk, har du mulighed for at se eller gense det, når du har tid. Vi sender et link til optagelsen.

Der er god mulighed for digital dialog i vores webinarer, og vi har gode erfaringer med at inddrage deltagerne gennem bl.a. afstemninger og spørgsmål, som vi bygger videre på.

Her er et eksempel mere med et foredrag om, hvad der vil ske med erhverv og samfund, hvis coronakrisen fortsætter med nye mutationer og nedlukninger i flere år frem:


Webinar: Corona-konsekvenser ved fortsatte mutationer, af Jesper Bo Jensen .

Se listen over steder, vi har holdt foredrag

Nedenfor kan man søge i en lang række af de foredrag, vi har holdt i de senere år – på emne og foredragsholder.

Her er eksempler på vores foredrag

 • Fremtidens arbejdsmarked – job, uddannelser og udfordringer

 • Megatrends – hvordan påvirker de vores samfund, virksomheder og arbejdspladser

 • Byggeri og boligmarked – et portræt af de kommende år

 • Generationer og arbejdsmarked – de unge Z’ere på vej

 • Bosætning og udvikling af byen og lokalområdet

 • Fremtidens Skole og digitale læringscenter

 • Verden i 2025

 • Globalisering 2.0 og udfordringer for danske virksomheder

 • Organisationer, medlemmer og udfordringer i fremtiden

 • Hvad skal vi leve af i fremtiden? – vi lever af landbrug, industri, skibsfart og handel

 • Fremtidens patient og sygehus (sundhedssektoren)

Webinar: Fremtidens arbejdsmarked og corona, af Marianne Levinsen .


Igennem årene har vi holdt foredrag for rigtig mange forskellige virksomheder, organisationer, kommuner og andre offentlige organisationer.


Kundelisten omfatter blandt andet Novo Nordisk, Arla, Vestas, Dong, Danske Bank, Nykredit, Dansk Supermarked, Realdania, Grundfos, Lego, Ikea, Vestas og TDC. 

Vi har også holdt foredrag for flere end 70 danske kommuner lige fra København til Lemvig og fra Frederikshavn til Guldborgsund.


Vi har fortalt om fremtiden i en lang række ministerier og styrelser fra Politietaten over By og Boligministeriet til Folketinget og rigtig mange organisationer og hos hundredevis af mellemstore og mindre virksomheder samt privatpersoner.


Webinar: Boligmarkedet efter coronakrisen, af Jesper Bo Jensen .

Vores foredrag om fremtiden er altid skræddersyede til den specifikke kunde. Vil du vide mere om fremtiden? Så kan vores foredrag give dig et bedre billede af, hvad der venter for virksomheder, samfundet og det offentlige.
Erfarne foredragsholdere

Marianne Levinsen lægger stor vægt på engagement i sine foredrag og provokerer gerne tilhørerne. Hun holder bl.a. foredrag om megatrends, organisationer, detailhandlen, forbrugere og sundhedsvæsenet.


Jesper Bo Jensen har mange års erfaring med at formidle forskning gennem humoristiske foredrag, der viser tallenes sammenhænge.

Han holder bl.a. foredrag om boligudvikling, globalisering og den finansielle sektor.

Se eksempler på foredrag om fremtiden

Vi bygger al vores arbejde på reel viden. Det skinner igennem i vores foredrag om fremtiden. Her kan du se eksempler på foredrag og andet af vores arbejde. De kan alle også afholdes som webinar.


Læs mere om Jesper Bo Jensen, direktør og fremtidsgforsker hos Fremforsk, Center for fremtidsforskning.
JESPER
BO JENSEN
Direktør


+45 20674500

Jesper Bo Jensen har i mange år arbejdet med fremtidsforskning og har erfaring med at analysere fremtiden helt tilbage fra begyndelsen af 1990'erne.


Han har tidligere været forsker på universiteter og bærer den videnskabelige metode med sig i arbejdet...

Se hele Jespers profil her
Læs mere om Marianne Levinsen, forskningschef hos Fremforsk.
Marianne
Levinsen
Forskningschef

+45 20674501

Marianne Levinsen er forskningschef hos Fremforsk og står blandt andet for mange af de undersøgelser, vi foretager for os selv for at blive klogere på fremtiden og nutiden.

Hun har de senere år haft ansvaret for undersøgelser af shopping, innovation, de unge samt af vidensdeling...

Se hele Mariannes profil her

FORESPØRG / BESTIL ET FOREDRAG ELLER WEBINAR OM FREMTIDEN

Hvem vil du gerne i kontakt med, og hvad er emnet eller emneområdet for forespørgslen eller bestillingen?

Oplys gerne dato og tidspunkt og også gerne, hvor i landet/udlandet, det skal foregå.

Skriv også gerne om du vil ringes op - eller vi blot skal svare på mail.

Vores foredrag bliver altid individuelt tilpasset til den lejlighed og de mennesker, der vil være til stede. Skriv derfor også gerne om, hvem der skal deltage.

Webinar eller online workshops er også en mulighed.

Aflysning eller afbestilling af foredrag

Ved afbestilling eller aflysning af foredrag 14 dage eller mindre før foredraget afholdes, sender vi en faktura på hele det aftalte honorar for foredraget.

Dette beløb modregnes, hvis det samme eller lignende foredrag gennemføres indenfor 12 måneder. Det betyder kun betaling af transport ved ny aftale om samme foredrag som det aflyste.

Ved afbestilling eller aflysning 4 uger eller mindre før afholdelse men mere end 14 dage før, sender vi en faktura på halvdelen af foredragshonoraret.

Dette beløb modregnes, hvis det samme eller lignende foredrag gennemføres indenfor 12 måneder. Det betyder ½ honorar samt transport ved ny aftale om samme foredrag som det aflyste.

Når du besøger www.fremforsk.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på www.fremforsk.dk her

x