Foredrag om fremtiden

Vi holder op mod 200 foredrag om året og kombinerer altid det saglige, det fremtidsorienterede og lidt vilde med det humoristiske i vores formidling. For os er tilhørerne de vigtigste personer i rummet.

Vi holder mange typer af foredrag – f.eks. kick-off, det faglige indspark, provokationen, strategioplægget, megatrends og mange andre – altid tilpasset lejligheden.

Varigheden kan svinge fra 10 minutter til to timer og mere. Dog varer mange af vores foredrag typisk omkring en time. Vi holder foredrag på dansk, engelsk og skandinavisk.
Igennem årene har vi holdt foredrag for rigtig mange forskellige virksomheder, organisationer, kommuner og andre offentlige organisationer.

Kundelisten omfatter blandt andet Novo Nordisk, Arla, Dong, Danske Bank, Nykredit, Dansk Supermarked, Realdania, Grundfos, Lego, Ikea, Vestas og TDC. Vi har også holdt foredrag for flere end 70 danske kommuner lige fra København til Lemvig og fra Frederikshavn til Guldborgsund.

Vi har fortalt om fremtiden i en lang række ministerier og styrelser fra Politietaten over By og Boligministeriet til Folketinget og rigtig mange organisationer og hos hundredevis af mellemstore og mindre virksomheder samt privatpersoner.

Se listen over steder, vi har holdt foredrag
Vores foredrag om fremtiden handler om alt fra fremtidens vuggestuer til fremtidens globalisering, fra det nære i familie og forening til de overordnede strategiske mål i virksomheder, organisationer og stater, fra byggegrunde i kommunen til EU’s overordnede infrastruktur og fra samliv til sikkerhedspolitik.

Nedenfor kan man søge i en lang række af de foredrag, vi har holdt i de senere år – på emne og foredragsholder.

Her er eksempler på vores foredrag

 • Fremtidens arbejdsmarked – job, uddannelser og udfordringer
 • Megatrends – hvordan påvirker de vores samfund, virksomheder og arbejdspladser
 • Byggeri og boligmarked – et portræt af de kommende år
 • Generationer og arbejdsmarked – de unge Z’ere på vej
 • Bosætning og udvikling af byen og lokalområdet
 • Fremtidens Skole og digitale læringscenter
 • Verden i 2025
 • Globalisering 2.0 og udfordringer for danske virksomheder
 • Organisationer, medlemmer og udfordringer i fremtiden
 • Hvad skal vi leve af i fremtiden? – vi lever af landbrug, industri, skibsfart og handel
 • Fremtidens patient og sygehus (sundhedssektoren)
 • Vores foredrag om fremtiden er altid skræddersyede til den specifikke kunde. Vil du vide mere om fremtiden? Så kan vores foredrag give dig et bedre billede af, hvad der venter for virksomheder, samfundet og det offentlige.
  Erfarne foredragsholdere
  Marianne Levinsen lægger stor vægt på engagement i sine foredrag og provokerer gerne tilhørerne. Hun holder bl.a. foredrag om megatrends, organisationer, detailhandlen, forbrugere og sundhedsvæsenet.

  Jesper Bo Jensen har mange års erfaring med at formidle forskning gennem humoristiske foredrag, der viser tallenes sammenhænge.
  Han holder bl.a. foredrag om boligudvikling, globalisering og den finansielle sektor.

  Se eksempler på foredrag om fremtiden

  Vi bygger al vores arbejde på reel viden. Det skinner igennem i vores foredrag om fremtiden. Her kan du se eksempler på foredrag og andet af vores arbejde.


  FORESPØRG / BESTIL ET FOREDRAG OM FREMTIDEN

  Hvem vil du gerne i kontakt med, og hvad er emnet eller emneområdet for forespørgslen eller bestillingen?

  Oplys gerne dato og tidspunkt og også gerne, hvor i landet/udlandet, det skal foregå.

  Skriv også gerne om du vil ringes op - eller vi blot skal svare på mail.

  Vores foredrag bliver altid individuelt tilpasset til den lejlighed og de mennesker, der vil være til stede. Skriv derfor også gerne om, hvem der skal deltage.

  Læs mere om Marianne Levinsen, forskningschef hos Fremforsk.
  Marianne
  Levinsen
  Forskningschef


  +45 20674501
  Marianne Levinsen er forskningschef hos Fremforsk og står blandt andet for mange af de undersøgelser, vi foretager for os selv for at blive klogere på fremtiden og nutiden. Hun har de senere år haft ansvaret for undersøgelser af shopping, innovation, de unge samt af vidensdeling...
  Se hele Mariannes profil her
  Læs mere om Jesper Bo Jensen, direktør og fremtidsgforsker hos Fremforsk, Center for fremtidsforskning.
  JESPER
  BO JENSEN
  Direktør

  +45 20674500
  Jesper Bo Jensen har i mange år arbejdet med fremtidsforskning og har erfaring med at analysere fremtiden helt tilbage fra begyndelsen af 1990'erne.

  Han har tidligere været forsker på universiteter og bærer den videnskabelige metode med sig i arbejdet...
  Se hele Jespers profil her

  Når du besøger www.fremforsk.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på www.fremforsk.dk her

  x