FREMFORSK INVITERER TIL WINE AND TALK

En eftermiddag i hver måned vil vi i Fremforsk – Center for Fremtidsforskning invitere på et glas og en snak om fremtiden på vores adresse i Balticagade 15 st.th. Her kan man nyde Aarhus fra vandet og nyde godt af den nye havneplan.


Det bliver ret uformelt, men for at have lidt styr på emner og indhold, holder vi hver gang et lille foredrag på ca. 30 min. om et af de emner, vi brænder for. Turen går på skift mellem Marianne Levinsen og Jesper Bo Jensen.


Næste gang bliver første uge i december - vi melder en dato ud så hurtigt som muligt.


13. november

Arrangementet d.13. november omhandler detailhandlen, shopping og kunder i fremtiden. Dette er områder i rivende udvikling, hvor forskellige fremtidsperspektiver vil blive præsenteret af Jesper Bo Jensen. Arrangementet er fra 14.30-16.30, så sæt kryds i kalenderen og kom og få mulighed for en uformel snak samt møde andre med interesse i detailhandlen og fremtidsforskning.


Vi ser frem til en fredag i detailhandlens ånd og håber, at du har lyst til en deltage og få lidt inspiration med hjem. Du må gerne dele invitationen med andre, som kunne være interesseret.


Til information vil de kommende fredagsarrangementer omhandle:

December: Sundhed i fremtiden – sygehuse, patienter og samfund

Januar (formentligt): Globalisering 2.0, de nye magtstrukturer, vidensudlægning, reshoring

FORESPØRG / BESTIL ET FOREDRAG ELLER WEBINAR OM FREMTIDEN

Hvem vil du gerne i kontakt med, og hvad er emnet eller emneområdet for forespørgslen eller bestillingen?

Oplys gerne dato og tidspunkt og også gerne, hvor i landet/udlandet, det skal foregå.

Skriv også gerne om du vil ringes op - eller vi blot skal svare på mail.

Vores foredrag bliver altid individuelt tilpasset til den lejlighed og de mennesker, der vil være til stede. Skriv derfor også gerne om, hvem der skal deltage.

Webinar eller online workshops er også en mulighed.

Når du besøger www.fremforsk.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på www.fremforsk.dk her

x