Den nye strategiske virkelighed

Jesper Bo Jensen, Direktør / 30. jun 2020

Hvordan ser den strategiske virkelighed ud efter corona og her i begyndelse af en global nedtur? Hvor står vi – og hvorfor kommer den gamle verden ikke tilbage? Vi går aldrig baglæns i historien og hver ny epidemi har ændret på samfund og virksomheder. Derfor taler man om en ny normalitet. Verden er forandret og dele af globalisering vil blive rullet tilbage. Den grønne dagsorden og klimaindsatsen er kommet meget stærkt tilbage i Europa som en del af vækstinitiativerne.


Verden efter corona – den nye verden på vej frem bliver en verden med en stærkere regionalisering og med regionale prioriteter også i virksomhederne. Det globale er dog ikke væk, men blot anderledes i de kommende år. Politisk er vi på vej ind i en periode med endnu større konflikter mellem supermagterne.


Det skal træffes strategiske valg i virksomheder og organisationer i løbet af efteråret 2020, og det gælder om ændre på de rigtige områder. Kriser giver nye muligheder for dem, der klarer sig godt igennem dem. De virksomheder, der står stille, er ofte taberne. Kunderne har ændret sig – både på B to C og B to B markedet. Produktionsmæssigt bliver reshoring og robotisering endnu vigtigere for mange, og teknologi kommer


Hvordan ser de strategiske valg ud – beslutningsmatrix, indhold og muligheder


TID: Mandag den 17. august kl. 9:00 - 10:30


Pris for deltagelse kr. 300


(Du kan også tilmelde dig og i stedet få en afspilning af webinaret incl spørgemulighed på det tidspunkt, der passer dig)


Del artikel

Når du besøger www.fremforsk.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på www.fremforsk.dk her

x